Loading Laddar...
 

Erbjudande/Nyheter

Hur tar vi ansvar för att förhindra samhällsspridning av Covid-19 på Ellströms Trafikskola?

Vi vill inte att varken elever eller personal som varit utomlands i ett område som UD avråder icke nödvändiga resor till/från skall vistas i våra lokaler, köra körlektioner eller delta på kurs inom 14 dagar efter hemkomst.

Även om du varit på resande fot i andra områden eller på sista tiden vistats på platser där du träffat mycket människor, ber vi dig att vara observant på ditt hälsotillstånd och om du har förkylningssymtom, ska du enligt Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer stanna hemma och undvika att träffa andra.

Vi förlitar oss på att du som känner dig krasslig avstår från att besöka oss eller delta på lektion eller kurs. Vi har under rådande omständigheter lite mer generösa avbokningsregler men fortfarande inom rimliga ramar.

Vi ber om din förståelse för att vi kan be dig att avstå från din lektion om vi ser att du börjar visa förkylningssymptom. Det gör vi i så fall med omtanke om din och andras hälsa.

Enda sättet att få stopp på spridningen är om alla tar ansvar och använder sunt förnuft. Detta gör vi bäst genom att undvika att bli sjuka (tvätta händerna ordentligt och ofta samt undvik att röra vid ögon, näsa och mun) och näst bäst genom att inte sprida smittan vidare om man själv blivit drabbad (hosta och nys i armvecket, stanna hemma samt undvik fysisk kontakt med andra).

Åtgärder som vi på Ellströms Trafikskola vidtar: 

  • Vi själva håller god handhygien och tvättar och spritar de ytor vi/våra kunder ofta rör vid. 
  • Vi desinficerar skolbilarna regelbundet efter varje körlektion.
  • Vi utför inga alkotester tillsvidare.
  • Vi har reducerat antalet deltagare på våra kurser, delat upp i 2 grupper/tider samt möblerat om i teorisalen för att våra elever inte ska behöva sitta lika tätt. 

Tveka inte att kontakta oss på telefon 08-591 116 00 eller via E-post på marsta@ellstroms.se om du har några frågor!

 

Hälsningar personalen på Ellströms Trafikskola