Motorcykelutbildning

Lektionerna är 100 minuter och utförs i samhällena runt Märsta. Lektioner med flera elever samtidigt på vår manöverbana planeras med läraren. Det finns alltid en lärare närvarande på MC.

Utrustning så som hjälm, ställ, ryggskydd, handskar och stövlar ingår i lektionspriset. Se till att vara i god tid för att hinna byta om.

Boka körlektioner

Lektionerna bokas per telefon eller i receptionen och betalning sker före lektionen.

Behörighet: A

Körkortsbehörigheten ger rätt att köra alla tvåhjuliga motorcyklar oavsett slagvolym eller motoreffekt. Åldersgränsen för A är 24 år. Men har du haft behörigheten A2 i minst två år kan du ta körkort behörighet A från 20 års ålder

Behörighet: A1

Körkortsbehörigheten ger rätt att köra lätta motorcyklar vars motor har en slagvolym av högst 125 kubikcentimeter och en effekt av högst 11 kilowatt. Åldersgränsen för A1 är 16 år

Behörighet: A2

Körkortsbehörigheten ger rätt att köra mellanstora motorcyklar vars nettoeffekt är högst 35 kilowatt och som har ett förhållande mellan nettoeffekt och tjänstevikt som inte överstiger 0,2 kilowatt/kg. Åldersgränsen för A2 är 18 år.

Avbokning

Ska ske senast kl 13:00 vardagen innan din bokade tid, annars kommer debitering ske till en kostnad som motsvarar lektionspriset.

Våra fordon

A1 HONDA Cb125r

A2 Honda Cb500f

A Honda Cb650r